Save the date: PSH seminar TGB 27 september 2018

4 april 2018

De GHOR academie IFV verzorgt in samenwerking met Arq Kenniscentrum Impact op 27 september 2018 een seminar over psychosociale hulp na een terroristische aanslag. Tijdens deze interactieve dag zullen verschillende uitdagingen in het organiseren en uitvoeren van psychosociale hulpverlening na aanslagen centraal staan, in de preparatie, de acute fase en de nafase. Leren van ervaringen in het buitenland neemt hierin een belangrijke plek in.

In de ochtend wordt geschetst wat momenteel de stand van zaken en uitdagingen zijn voor de preparatie in Nederland. Daarnaast zullen gastsprekers op basis van inhoud en ervaring je inspireren. De inspiratie en inzichten die in de ochtend zijn opgedaan, zullen in een interactief middag gedeelte goed aan bod komen bij de verschillende programmaonderdelen waarin we met elkaar actief aan de slag gaan.

Het definitieve programma en informatie over aanmelden wordt binnenkort bekend gemaakt, maar zet alvast de datum in de agenda. Doelgroepen voor dit seminar zijn functionarissen/ (beleids)medewerkers die werkzaam zijn in o.a. de (opgeschaalde) publieke gezondheid en een rol hebben in of betrokken zijn bij het PSH proces (bijv. GHOR/GGD, PSH-ketenpartners, RIVM, kennisinstituten, etc.)

Nog even kort de belangrijkste informatie op een rijtje:

·         Wanneer: 27 september 2018

·         Aanvang: 09.30 uur officiële start (09.15 uur zaal open)

·         Afsluiting:16.15 uur einde netwerkborrel (15.30 uur inhoudelijk programma afgesloten)

·         Plaats: Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) te Arnhem

 

Graag tot ziens op 27 september.