Live webinar donderdag 5 november: Psychosociaal welbevinden tijdens de coronacrisis – Schrijf je nu in! (alternatief voor de jaarlijkse Netwerkdag PSH-GOR)

15 October 2020

De coronapandemie houdt Nederland sinds begin van het jaar in zijn greep. Niet alleen wordt de fysieke gezondheid bedreigd door het virus, door de beperkende maatregelen, economische verliezen, sociale afstand en onzekerheid over de duur en gevolgen van de situatie staat ook ons mentale welbevinden onder druk.

Op donderdag 5 november van 10:00 tot 11:30 uur gaat Inger Plaisier van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in op de mentale gevolgen van de coronacrisis op verschillende groepen in de samenleving. U wordt uitgenodigd mee te denken over wat we kunnen doen om de psychosociale gezondheid van de bevolking, ondanks alles, op pijl te houden. 

Is uw interesse gewekt, schrijf u dan in via deze link: aanmelden. Dit kan tot maandag 2 november a.s. Praktische informatie en de deelnemerslink volgen een aantal dagen voorafgaand aan de webinar.